top of page

Porträttfotografering

Jag älskar att fotografera porträtt. Jag fotar gärna utomhus för jag anser att det blir finast bilder när man fotar i dagssol.
Jag tycker om att leka med ljuset, till exempel ha motljus eller bilda fina skuggor i fotot. 
 
Lilla paketet
Cirka 30 minuters fotografering.
5 högupplösta digitala bilder.
1 500 kr inkl moms.
 
Mellan paketet
Cirka 60 minuters fotografering.
10 högupplösta digitala bilder.
2 250 kr inkl moms.
Stora paketet
Cirka 90 minuters fotografering.
 25 högupplösta digitala bilder.
2 800 kr inkl moms.
 
Det som ingår i alla paket:
Planeringsmöte innan fotografering.
Fotografering på bestämd plats och tid.
Lättare redigering.
Högupplösta digitala bilder på CD skiva eller zip-fil (beroende på vad kunden önskar).
 
Så här går det till:
1) Du kontaktar mig via mejl och berättar om dina önskemål och när du önskar genomföra fotografering. Jag svarar så fort jag kan.
 
2) Tillsammans börjar vi planera fotograferingen och bestämmer tidpunkt och plats. Antingen över telefon eller mejl. Du bestämmer själv vart fotograferingen kommer att vara, men jag kan ge tips på bra fotoplatser. Vi bokar in ett planeringsmöte där vi går igenom resten av detaljerna, hemma hos dig/er eller där vi ska fotografera.
 
3) Fotograferingen genomförs på den bestämda dagen. Om det förmodan skulle regna och vi skulle vara utomhus kan dagen skjutas upp med kort varsel. Vi försöker då tillsammans komma överens om en ny dag att fotografera.
 
4) Dags för mig att redigera! Leveranstiden på bilderna är 2 veckor. Antingen levererar jag bilderna på en USB fil eller som en zip-fil via mejl. Vid leveransen får du även en faktura som ska betalas inom 30 dagar. Jag använder mig av Frilans Finans.
 
5) Nu är bilderna dina och du får framkalla, göra förstoringar, album etc. Det går bra att om du vill lägga ut bilderna på Facebook eller Instagram, men tänk då på att mitt namn Linnéa Sundberg måste finnas med i kommentarfältet till bilden.

Jenny1 med stämpel.jpg
bottom of page