top of page

Barnfotografering

Att fotografera barn är alltid så roligt. Ibland kan barnen tycka det är lite svårt ibörjan vid en fotograferingen och de är blyga, men sen efter en liten stund blir det lättare. Ni föräldrar får gärna hjälpa till då, till exempel stå bakom kameran och göra roliga miner eller ljud som barnen känner igen. Något annat som ofta hjälper är om ni tar med någon leksak eller gosedjuren som barnet är trygg med.
Jag fotar gärna utomhus då jag tycker det blir finast bilder när ljuskällan är solen. 
 
Endast barnet/barnen
En timmes fotografering hemma hos er eller utomhus.
15 digitala bilder.
2 000 kr inkl. moms.
 
Barn med syskon/familj
1 ½ timmes fotografering hemma hos er eller utomhus.
30 digitala bilder
2 700 kr inkl moms.
 
Gravid
En timmes fotografering hemma hos er eller utomhus.
20 bilder.
2 300 kr inkl. moms.
 
Det som ingår i alla paket:
Planeringsmöte innan fotografering. Fotografering på bestämd plats och tid.
Högupplösta digitala bilder på USB eller zip-fil (beroende på vad kunden önskar). 
 
Så här går processen till:
1) Du kontaktar mig via mejl och berättar om dina önskemål och när du önskar genomföra fotografering. Jag svarar så fort jag kan.

2) Tillsammans börjar vi planera fotograferingen och bestämmer tidpunkt och plats. Antingen över telefon eller mejl. Du bestämmer själv vart fotograferingen kommer att vara, men jag kan ge tips på bra fotoplatser. Vi bokar in ett planeringsmöte där vi går igenom resten av detaljerna hemma hos dig/er eller där vi ska fotografera.

3) Fotograferingen genomförs på den bestämda dagen. Om fotograferingen äger rum utomhus och det skulle regna/snöa kan fotograferingen skjutas upp med kort varsel. Vi kommer tillsammans överens om en ny dag att fotografera.

4) Dags för mig att redigera! Leveranstiden på bilderna är cirka 2 veckor. Antingen levererar jag bilderna på en USB eller som en zip-fil via mejl. Du får faktura från Frilans Finans.

5) Nu är bilderna dina och det är fritt att framkalla, göra förstoringar, album etc. Det går bra att om du vill lägga ut bilderna på Facebook eller Instagram, men tänk då på att mitt namn Linnéa Sundberg måste finnas med i kommentarfältet till bilden/bilderna.

sallyostella14.jpg
bottom of page